Oportunități cariere

Turism Lotus Felix se află printre companiile care pun oamenii în centrul strategiei lor, oferindu-le cele mai bune condiții pentru dezvoltarea personală și profesională. Din echipa noastră fac parte oameni bine pregătiți, având cu toții în comun ambiția pentru performanță și pasiunea pentru lucrul bine făcut.

Obiectivul nostru este de a recruta, dezvolta şi păstra oameni energici şi entuziaşti, capabili să-şi folosească potențialul creativ pentru a găsi modalități noi şi eficiente de a obține satisfacția clienților noștri.
 

POSTURI DISPONIBILE:

Ospătar
Ajutor ospătar
Bucătar specialist
Bucătar
Ajutor bucătar
Lucrător în bucătărie (spălat vase)
Barman preparator
Cameristă
Salvator la strand
Medic specialist recuperare medicală și balneologie
Fiziokinetoterapeut
Asistent medical balneofizioterapie
Maseur
Tapițer
Casier

Condiții:

Studii de specialitate aferente fiecărui post
Constituie avantaj experiența în domeniu


Persoanele interesate vor depune CV-ul, cererea, copia actelor de studii şi de identitate la sediul societăţii din localitatea Băile Felix, str.Victoria, nr.20, com. Sânmartin, jud. Bihor – Departamentul Resurse Umane, între orele 8.00 – 15.00 (de luni până vineri) sau pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 31.03.2017.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să sunați la 0259.319.105.


Lotus Therm SPA & Luxury Resort

"Relaxarea și refacerea sunt duse la perfecțiune în unicul complex termal de 5 stele din România. Fiecare element este special conceput pentru a-ți aminti în fiecare clipă că, pentru noi, tu ești un client valoros. Confort absolut, într-o ambianță luxuriantă. Strălucire, eleganță pură, relaxare care se transformă în refacere, împrospătare și întinerire.

Aceasta este promisiunea Lotus Therm Spa & Luxury Resort!"

SAL SOL

Contact

Tel: +40 359 414 434
Fax: +40 359 414 474
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Str. Victoria nr. 20 Băile Felix, Bihor
417500, România, UE
Cookie-urile ne permit să vă oferim online serviciile noastre. Pentru a vă bucura de toate facilitățile website-ului este necesar să le acceptați.